Dobri došli na web stranicu tvrtke Malkor promet d.o.o.
Drago nam je da smo u mogućnosti da Vam i putem web stranice predstavimo ukratko sve potrebne informacije o našoj tvrtki kao i bolji uvid u cjelokupan asortiman proizvoda koje nudimo.
Tvrtka je osnovana 2013. godine,te smo na tržištu Hrvatske prisutni 7 godina.Bavimo se nabavom, prodajom opreme za centralno grijanje,klimatizaciju,opremu za vodovod, opremu za odvodnju te sanitarijama.
U svakodnevnom nastojanju praćenja potreba tržišta usmjereni smo prema razvoju i inovacijama te svojim višegodišnjim trudom i zalaganjem postižemo odlične poslovne rezultate.
Cilj nam je svojim kupcima nuditi kvalitetne, prepoznatljive brendove renomiranih svjetskih proizvođača, te svojom širokom ponudom zadovoljiti svakog krajnjeg kupca. Stručno i ljubazno osoblje pomoći će Vam da izaberete najbolje za sebe iz ponude renomiranih prozvođača kao što su: Voxort, KolpaSan, Aquastil, Vitra, Grohe, Hansgrohe, Geberit, Tece, Villeroy & Boch, Centrometal, Senko, Vaillant te mnogi drugi proizvođači.
U nastojanju da što kvalitetnije zadovoljimo potrebe svih naših kupaca raspolažemo i dostavnim vozilima te smo usmjereni na to da u što kraćem roku dostavimo robu na Vama željenu lokaciju.
Svo naše znanje na svim područjima djelovanja stečeno je dugogodišnjim iskustvom i to ćemo rado podjeliti s Vama.